PROIZVODI BAČVARSKE RADNJE BARRIQUE

Krajnji proizvod našeg truda nije samo bure, već kvalitetno vino koje sazreva u njemu, što su potvrdili čak i vrhunski enolozi iz Italije, Makedonie i šire, zato naša firma i pored stalnog razvoja i usavršavanja razlicitim tehnologijama zadrzava neke osnovne principe koje predstavljaju srz i suštinu u nastanku kvalitetnog vina i rakije.

BAČVARSKI PROIZVODI

Tokom proizvodnje pratimo put hrastovine od šume pa sve do gotovog bureta.


» DRVENA BARRIQUE BURAD

» DRVENA BURAD ZA VINO I RAKIJU

» DRVENA KACA ZA FERMENTACIJU VINA

» DRVENA BAČVA ZA FERMENTACIJU VINA

» DRVENI TOP-BURE

» DRVENI UKRASNI SAT-BURE

» DRVENE ŽARDINJERE ZA CVEĆE

» DRVENI TOČAK-LUSTER

» DRVENI TOČKOVI

» DRVENA SLAVINA ZA BURE

» BUKLIJA (DRVENA ČUTURA)

O NAMA

Naša bačvarska radnja je osnovana šezdesetih godina prošlog veka. Sa tradicijom dugom skoro 50 godina i iskustvom koje se prenosi sa kolena na koleno vec tri generacije, iz prvoklasne spske hrastovine proizvodimo buradi svetskog kvaliteta koje zadovoljavaju i najprobirljivije vinare.


Interesovanje za srpskim buradima je na našim područjima veliko. To proizilazi iz činjenice da je kvalitet srpske hrastovine identičan francuskoj hrastovini.


Ime obavezuje. Informacije dobijene od vinara, uspesi vina sazrevanih u našim buradima potvrđuju partneri širom naše zemlje i dijaspore. Osnova tog poverenja je ustrajnost u odrzavanju kvaliteta prilikom proizvodnje, stručnost naših radnika i dozivotna garncija naših proizvoda...
PROIZVODNJA

Tokom proizvodnje pratimo put hrastovine od šume pa sve do gotovog bureta. Nabavku sirovine i preradu vršimo mi sami. Na taj način garantujemo da je duga proizvedena od najkvalitetnijeg drveta.


Svaka duga se cepa(struže) iz balvana posebno, i na taj način vlaknena konstrukcija ostaje neoštecena, te se dobija uvek prvoklasna duga. Duge sazrevaju na otvorenom prostoru najmanje dve do tri godine. Vremenski uslovi, stalna promena temperature, vetar, letnje i zimske padavine odstranjuju kontaminate i suvišni tanin.


Tokom proizvodnje duge savijamo predgrejavanjem, nakon toga ih grejemo na vatri naloženoj od otpadaka istog drveta.


 
 

KONTAKT

 • Bačvarska radnja "BARRIQUE" Vranje
 • Adresa:
  Braće Stošića 6, Vranje 17501, Srbija

 • Tel./Fax.:
  +381 (17) 41-00-51

 • Mob.:
  +381 (63) 16-55-240

 • E-mail:
  zokipint@hotmail.com

 • Bačvarska radnja "BARRIQUE-Junior" Vranje
 • Adresa:
  Braće Stošića 6, Vranje 17501, Srbija

 • Tel./Fax.:
  +381 (17) 41-00-51

 • Mob.:
  +381 (62) 12-83-903

 • E-mail:
  barriquejunior@gmail.com