Logo Barrique Djordjevic

+381 63 16 55 240

Bačvarska radnja Barrique
Bačvarska radnja Barrique

Bačvarska radnja Barrique

linija

Bačvarska radnja Barrique osnovana je šezdesetih godina prošlog veka. Tokom proizvodnje Barrique buradi pratimo put hrastovine od šume pa sve do gotovog bureta.

misija i vizija

bela linija

Bačvarska radnja Barrique, Sajam

linija

Bačvarska radnja "Barrique Djordjević" je u periodu od 24.-27.Februar 2013. godine bila izlagač na Beogradskom sajmu vina "BeoWine Fire 2013 " na kome je izložila deo svojih proizvoda i ostavila dobar utisak na posetioce sajma. Naredne godine smo takodje bili izlagači na 5.Beograskom sajmu vina "BeoWine Fire 2014". Pored domaćih bili smo izlagači i na inostranim sajmovima vina. Vina koja odležavaju u našim buradima iz godine u godinu beleže sve više pozitivnih rezultata kako na domaćim tako i na inostranim takmičenjima što pokazuju vina brojnih vinarija.

misija i vizija

bure

Stručnost i inovacije

Vođen strašću za svojim zanatom i podstaknuti trećom generacijom stručnosti, Bačvarska radnja Barrique je odlučila da inovira u osnovnim koracima u proizvodnji svojih proizvoda. To nam je omogućilo da kombinujemo napredni stepen tehnologije sa zanatom koji ostaje samo u veštim rukama naših majstora.

Proizvodnja

Tokom proizvodnje Barrique buradi pratimo put hrastovine od šume pa sve do gotovog bureta. Nabavku sirovine i preradu vršimo mi sami. Na taj način garantujemo da je duga proizvedena od najkvalitetnijeg drveta.

Proizvodi

Krajnji proizvod našeg truda nije samo bure, već kvalitetno vino koje sazreva u njemu, što su potvrdili čak i vrhunski enolozi iz Italije, Makedonie i šire, zato naša firma i pored stalnog razvoja i usavršavanja različitim tehnologijama zadržava neke osnovne principe koje predstavljaju srž i suštinu u nastanku kvalitetnog vina i rakije.

Naš kupac je naš prioritet

Želimo da po posvećenosti kvalitetu i našoj snažnoj etici posebnu pažnju obratimo na naše sadašnje ali i buduće klijente. Naši planovi su pažljivo izrađeni kako bi pružili maksimalan kvalitet našim klijentima. Mi se možemo pohvaliti proizvodima koji ispunjavaju različite potrebe naših kupaca. Za sva pitanja koja bi nam želeli postaviti o našem poslovanju, ponudi i proizvodnom programu slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku izađemo u susret.


kontaktirajte nas

Tradicija i kvalitet

Vrhunski kvalitet u našem procesu i briga za detalje ka najboljim rezultatima kod izrade bačve jedina je opcija koju uzimamo u obzir a sve kako bi ispunili očekivanja naših klijenata. Bačve sa potpisom po najzahtevnijim standardima kvaliteta, jedinstvenu marku za svako tržište. Nakon rigoroznog izbora drveta koje ćemo koristiti, iskustvo i tradicija u našoj proizvodnji vrhunskih gotovih proizvoda, dobijamo naše bačve. Bačve izgrađene od strane veštog tima, nisu bačve masovne proizvodnje, već bačve zanatlija kao rezultat dugogodišnje tradicije bačvara.

 

logo burad djordjevic

Drvena Barrique burad

linija

PROIZVODE SE OD 225, 300 I 500 LITARA

Barrique buradi se izrađuju isključivo od prvoklasnog hrasta kitnjaka medunca.
Veličine: 225l, 300l, 500l. Barik se može koristiti i za čuvanje rakije osim vina.


PROČITAJ VIŠE

Drvena Barrique burad
Drvena burad za vino i rakiju

Drvena burad za vino i rakiju

linija

PROIZVODE SE OD 1 LITRA DO 500 LITARA

Buradi za rakiju se izrađuju od hrasta kitnjaka, duda i bagrema.
Velicine: od 1l do 500l, a po potrebi i veće. Može se koristiti i za čuvanje sirćetne kiseline.

linija

linija

All rights reserved © 2020 Bačvarska radnja "BARRIQUE" Vranje

Design, Studio Digital , Novi Sad

pozovite nas odmah  POZOVITE NAS ODMAH