#barriquedjordjevic #cooperage #hrast #tradicija #kitnjak

Nasleđe koje oblikuje budućnost!

Od čukundede Stojana, koji je započeo naš zanat 1960 godine tokom buđenja vinske i rakijske scene u Jugoslaviji, pa sve do Milana, koji sada predano prati najnovije trendove industrije, naša porodica Djordjević je simbol posvećenosti i inovacija. 

Kroz generacije, proširili smo asortiman i unapredili tehnologije, održavajući visok standard i strast prema izradi kvalitetnih buradi. 

Ponosni smo što nastavljamo ovu tradiciju, osiguravajući da svako bure koje izradimo nosi nasleđe kvaliteta i ljubavi.

Tradicija i kvalitet

Od 1960 - tih

USP_5176
U srcu našeg poslovanja leži posvećenost tradiciji, kvalitetu i inovacijama. Verujemo u snagu nasleđa i znanja koje se prenosi kroz generacije, ali smo istovremeno i usmereni ka budućnosti, stalno istražujući nove tehnologije i metode koje mogu unaprediti naša burad i procese. Naša misija je da kombinujemo najbolje iz oba sveta, pružajući proizvode koji ne samo da zadovoljavaju, već i nadmašuju očekivanja naših klijenata.
zoran đorđević
Osnivač i vlasnik firme "Đorđević"
OSNOVAN
0
ZAPOSLENIH
0
PROIZVODA
0 +
BROJ KLIJENATA
0 +

Vaš Partner u uspehu !

Naša strast i posvećenost prema izradi buradi omogućila nam je da se izborimo sa izazovima koji stoje pred savremenim vinarijama i destilerijama, omogućavajući im da dostignu evropske i svetske standarde.

Razumemo značaj poštovanja rokova i zato garantujemo brzu isporuku uz sigurno plaćanje.

Izbor materijala nije prepušten slučaju, jer biramo samo najkvalitetnije šume i stabla koja obećavaju izradu buradi najvišeg kvaliteta.

Naše inovacije su usmerene na pružanje podrške klijentima na svakom koraku – od savetovanja pri odabiru idealnog buradi do pružanja tehničke podrške nakon kupovine.

Stalna težnja ka poboljšanju i adaptaciji u skladu sa globalnim trendovima omogućava nam da našim klijentima pružimo više od očekivanog, čime ne samo da zadovoljavamo njihove potrebe već i izgrađujemo trajne odnose zasnovane na poverenju i uzajamnom poštovanju.

Korpa