+381 62 12 83 903 office@barriquedjordjevic.com

Dobro došli na Barrique Đorđević blog!

Ovde, u srcu sveta skladištenja rakije i vina, pozdravljamo vas sa strašću koja se ogleda u svakom gutljaju. Barrique Đorđević je više od proizvođača – mi smo posvećenički istraživači, bačvarski umetnici i čuvari tradicije. Naš blog je kutak gde delimo duboka znanja i otkrivamo tajne koje čine svaku kap vašeg pića posebnom. Bez obzira da li ste iskusni proizvođač ili tek istražujete čaroliju destilacije, naš blog je vaša destinacija za otkrivanje novih tehnika, saveta i priča koje će obogatiti vaše rakija iskustvo.

Kroz godine iskustva, naučili smo da hrastovina nije samo materijal, već ključni partner u stvaranju autentičnog ukusa. Naša istraživanja sežu dalje od tradicionalnih metoda, gde se barik buradi pojavljuju kao tajna sastojka koja donosi novu dimenziju piću. Delimo ova saznanja kako biste mogli da prilagodite i unapredite svoj proces proizvodnje.

Naš blog je takođe mesto gde ćete otkriti inspirativne priče o ljudima koji dele našu strast. Upoznajte majstore bačvare, istraživače ukusa i ljubitelje tradicije koji su deo naše zajednice.
U Barrique Đorđević blogu, svaki članak je poziv na otkrivanje novih ukusa, usavršavanje zanata i pravljenje rakije koja će ostaviti neizbrisiv utisak. Hvala vam što ste deo naše priče i radujemo se deljenju svakog trenutka sa vama na ovoj jedinstvenoj avanturi u svet očuvanja raznih pića!

Zakaži sastanak

Barrique Đorđević